Платнен екран Mi 100” spec

Растојание на проекцијата 550 ± 40 mm 21,6 ± 1,2 инчи
Нето маса 22 кг / 28 кг
Димензии на рамката 2236x1267x15 mm 2231x1262x18 mm (2020)
Однос на аспект 16:09
Однос на амбиентално осветлување ≥85%
Применлива преносливост 0,15: 1 – 0,27: 1
Вертикална стапка на поместување 142 ± 10%
Бруто тежина 53 кг / 48 кг
Димензии на пакувањето 2395x1425x85 mm

Содржина на пакетот

Затвори