Mi 10 Lite – overview

Mi 10 Lite 5G

Светлината. Камерата.
Сподели.

Лидерот во 5G ерата.

Видео-централа на новата 5G ера.

Со популаризацијата на мрежата 5G, темпото на живот се менува. Без разлика дали станува збор за видео во живо, брзо преземање или играње, Mi 10 Lite нуди повеќе опции. Со одликите на врвниот телефон, Mi 10 Lite ќе додаде возбуда во животот на 5G ерата!

Qualcomm® Snapdragon 65 765G со 5G.

Без оглед на тоа дали емитувате филмови или играте игри, во ерата на 5G може да очекувате поголеми перформанси и побрз интернет.

7nm технолошки процес EUV со LiquidCool.

Чипот од следната генерација и технологијата LiquidCool ја намалуваат потрошувачката на енергија и ги подобруваат перформансите, овозможувајќи ви да уживате во целата мултимедија што одговара на вашите потреби.

Брзо полнење,
долготрајна работа.

Дали сте загрижени за батеријата? Батеријата со голем капацитет ви овозможува да уживате во игри, да гледате видеа подолго време, а брзото полнење од 20W ви овозможува брзо полнење на батеријата.

Поголем екран, попријатно визуелно искуство.

Екранот TrueColor ја претвора секоја сензација во невидено искуство. Проширените хоризонти овозможуваат пожив, исполнет свет.

Светот е во ваши раце.

Без разлика дали ќе изберете панорама, портрет или ноќна сцена. Mi 10 Lite 5G е опремен со моќни леќи и сензори, и интуитивен софтвер, обезбедува лесно, непосредно работење. SI камерата може да се справи со секоја сцена.

Затвори