Mi 10T Lite – overview

Зголемете ја вашата креативност

Mi 10T Lite | 5G

64MP камера | 120Hz дисплеј | Snapdragon ™ 750G

Вашиот идеален 5G уред

Извонредна камера

Снимете забавни неочекувани детали

64MP главна камера

Одличен квалитет на фотографијата,
долови ја својата убавина

Предна камера од 16MP

Повеќе можности за да ја ослободите вашата креативност

До 600 слики во минута | Може да се конвертираат во видео

Play Video

Двојна перспектива, двојно откривање

Премногу висока стапка на освежување од 120Hz

Уживајте во нежните и извонредни визуелни слики

Qualcomm®️ Snapdragon ™ 750G.

Водечки процесор на годината, многу подобрени перформанси на процесорот во споредба со претходната генерација.

Уживајте стабилност во новата 5G ера

4820mAh батерија

Затвори