Mi Безжични слушалки 2С – over.

Опис на производот

Mi True Безжични слушалки 2S

Музика без граници

Одличен квалитет на звукот со подобрен бас.

Безжичните слушалки Mi True 2S се опремени со голем звучник од 14,2 mm со широк композитен динамичен калем. Басот е полн и длабок, средниот опсег е мек и природен, а звуците со висока фреквенција се јасни. Широк спектар на чист звук со извонреден бас полн со детали. Целосните аудио детали овозможуваат големо пријатно искуство.

БРЗО И АВТОМАТСКО СПОЈУВАЊЕ

Mi True Безжичните слушалки 2S се компатибилни со MIUI. При полнење, првиот пат кога ќе се поврзете, pop-up-от за спојување на Bluetooth ќе се појави автоматски. Поврзувањето е лесно и можете да го проверите статусот на полнење на слушалките и кутијата за полнење. Брзото и автоматско Bluetooth спојување ви овозможува брз пристап до вашата омилена музика.

ОСТРАНУВАЊЕ НА АМБИЕНТАЛНАТА БУЧАВА

Двојниот микрофон користи интегрирана технологија за намалување на бучавата во околината, која исто така обезбедува препознавање на глас со висока резолуција и врвен квалитет на повик.

LHDC аудио со висок квалитет.

Висококвалитетната звучна технологија LHDC Bluetooth постигнува скоро совршен квалитет на звукот преку Bluetooth LHDC кодек.

ВГРАДЕНИ ОПТИЧКИ СЕНЗОРИ

Вградениот инфрацрвен сензор во реално време открива дали во моментот носите слушалки. Препознава кога ги вметнувате и репродукцијата автоматски застанува кога ќе ги отстраните.

Кликнете двапати за да пристапите до музика, повик или гласовен асистент.

Допрете ги слушалките за да контролирате музика, да разговарате, да го активирате гласовниот асистент итн. ЛеснО дури и без мобилен телефон.

Брзо полнење, долг век на траење на батеријата

 

Затвори