Oсновни спецификации

Екран – 1.4″ LCD display

Резолуција – 320*320

Тип на екран – TFT

Светло – 350Nits(Typ)

NTSC – 60%(Typ),PPI 323

6-оскин сензор – 3-оскин аскцелерометар и , 3-оскин жироскоп

Сензор за мерење на срцев ритам

L-Сензор

Компас

Барометар

Батерија – 230 mAh

Спорт – 11 спортски мода

Поддржува вежби –  Трчање,
Возење велосипед, одење,
трекинг,пливање, Крикет

Здравје и секојдневен живот – Следење на срцевиот ритам,
Следење на спиењето,
Следење на дишењето, известувања,
Време, часовник со аларм,
светилка, музичка контрола

Сателитско позиционирање – GPS / A-GPS / GLONASS

 

Димензии и спецификации

Тежина -35g (со каиш) 21g (без каиш)

Димензии – 41мм * 35мм * 10,9 мм
(11,9 mm кај HRSensor)

Ремен материјал- TPU

Отпорност на вода- 5 АТМ

Содржина на пакетот

Тело на часовник × 1 |  Ремен за часовник x 1 | Приклучок за полнење × 1 |   Упатство за употреба × 1

Затвори