Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount) – overview

Висока резолуција FHD со ултра широк агол на снимање

Камерата обезбедува снимки од Full HD 1080p со брзина од 20fps со ултра широк агол на снимање од 170º , покривајќи широк агол на снимање на местото каде што е поставен.

Со ноќно гледање благодарение на инфрацрвените LED диоди

Може да снимате сè без прекин во текот на целиот ден! Благодарение на инфрацрвените ЛЕД светла од 940 nm , домашната безбедносна камера ви овозможува да видите што се снима дури и во мракот , без оглед дали е ден или ноќ.

Вграден паметен сензор за движење

Од друга страна, безбедносната камера Mi Home 1080P ќе ве предупреди кога ќе открие чудни движења. На паметниот сензор за движење ефикасно ги намалува лажните аларми предизвикани од промена во светлина, од страна на нашите миленици или мали инсекти, вклучување само на човечки движења .

Затвори