Mi Smart Band 5 Кабел за полнење – spec.

Спецификации

Модел: XMCDQ05HM
Тип на производ: Kабел за полнење
За модел: Mi Smart Band 5
Боја: Црна
Должина на кабел: 40 см
Материјал:пластика

Сертификати: П / ХМ 01-2020

Дополнителни информации
Бакарни иглички
Поставка
USB кабел за полнење

Затвори