МI вакум правосмукалка light – over.

MI вакум правсомукалка light

Го прави чистењето многу полесно

Совршената комбинација на моќ и лесен дизајн

Полесно и поефикасно чистење. Чистење преку комбинација на лесен, безжичен дизајн и моќно вшмукување.

Сосема нов и лесен апарат од 1.2kg. Лесно се одржува и чисти

Дизајниран да биде полесен и поудобен за употреба

Мотор со голема брзина.

Вшмукување до 50 AW*

45 мин време на работа

Доволно за длабоко чистење на стан со средна големина со едно полнењеr

Систем за филтрација во 3 чекори

99,98% ефикасност на филтрација

Го чисти секој ќош и пукнатина

Затвори