Mi Watch Единица за полнење – LITE – spec.

Основни спецификации

Име на производот – Mi Watch Единица за полнење – LITE

Компатибилни модели – Mi Watch Lite

Напојување – 5V

 

Пакетот содржи 

Приклучок за полнење × 1
Гарантен лист× 1

Затвори