Вистинскиот ѕвер

5G Snapdragon 70 870

120Hz AMOLED

Двојни звучници на Dolby Atmos®

Најсилниот процесор на POCO досега

Qualcomm® Snapdragon 70 870

Со водечката технологија за процеси од 7nm, перформансите се масовно подобрени. Кога гледате видеа, играте игри или сурфате на мрежата, процесорот ќе биде чекор напред, овозможувајќи ви да уживате во новата генерација на брзина.

Голема батерија од 4520mAh

Тенкото тело содржи многу моќ. Од утро до вечер, што и да играте, батеријата лесно ве поддржува со часови и часови.Полнете до 100% * за 52 минути со 33W брзо полнење. Кажете збогум на слабата вознемиреност на батеријата.

Моќен, но тенок

48MP главна камера

Фатете го светот толку јасно како што го гледате

Врвни двојни звучници

Стерео двојните звучници се од суштинско значење за врвниот телефон и е опремен со врвни квалитетни.

Затвори