Mi Прочистувач за воздух – 3Ц

7.990 ден

Технички податоци

Тип на производ
 • Прочистувач на воздух
Тип на филтер
 • Филтер за апсорпција
 • ХЕПА филтер
 • Примарен PET-филтер
Интелигентни модули
 • Сензор за квалитет на воздухот
 • Ласерски сензор за честички
Тип на екран
 • OLED
Функции
 • Автоматски режим
 • Ноќен режим
 • Омилен режим
 • Вграден дисплеј
 • Откривање на контаминација
 • Далечински управувач преку апликацијата
Комуникација
 • Wi-Fi
Способност за чистење
 • 320 м³ / ч
Ефикасност на чистење
 • 100% – големи честички
 • 99,99% – филтрација на честички со големина од 90-110nm
 • 99,98% – филтрација на честички со големина од 80-90nm
 • 99,97% – честички до 3 μm, бактерии, тешки метали и органски материи
 • 99,9% – ефикасност на филтрирање на вируси и бактерии
Препорачана површина
 • до 40 м²
Mоќност
 • 29 W.
Напнатост
 • 100-240V ~ 50 / 60Hz
Боја
 • Бел
Ширина
 • 240 мм
Висина
 • 520 мм
Дебелина
 • 240 мм
Тежина
 • 4,6 кг
Ниво на бучава
 • 31 dB ~ 61 dB
Дополнителни информации
 • Капацитет до 106m² воздух на час

Нема на залиха

Категорија:
Затвори