Mi Drone Mini комплет за батерии

1.890 ден

  • 2 батерии, полнач со микро usb
  • Тежина од 25g
  • Литиум батерија со капацитет од 920 mAh
  • Траење на батерија 10 мин

Нема на залиха

Категорија:
Затвори