Mi Electric Shaver S500

2.490 ден

Функции  Тројна глава за сечење 360 °
2 режими на брзина 
 Конектори  УСБ-тип Ц.
 Траење на батеријата  до 1 час
 Време на полнење  до 1,5 ч
 Номинална моќност  3W
 Влезна моќност  5.0V 1.0A
 Боја  Црна
 Висина  155,1 мм
 Ширина  61,6 мм
 Дебелина  63,3 мм
 Заштита

 IPX7 – целосна водоотпорна заштита

потопување во вода до 30 минути

длабочина до 1 m


Категорија:
Затвори