Mi Smart Сензор за Прозори и Врати

790 ден

Интелигентни сензори за прозорци и врати со ергономски дизајн. Само залепете и примајте предупредувања кога се отворени прозорците или вратите. Преземете контрола над вашиот дом.

Технички податоци

модел
Тип на производ
опсег
Опсег на температура
Опсег на влажност
моќ
Траење на батеријата
боја
димензии
тежина
Дополнителни информации

MCCGQ01LM
Сензор за прозорец и врата
22 м
-10 ° C ~ 50 ° C
0% ~ 95% RH
CR1632 батерија
Повеќе од 2 години во стандардно опкружување (во зависност од степенот на употреба)
бела
40,8 × 20,8 × 11 мм
14 г.
Време на одговор: 15 ms
Брза и лесна инсталација
Ми Портал е потребен за работа

Нема на залиха

Категорија:
Затвори