Mi True Wireless Earbuds Basic 2

1.890 ден

Технички податоци

Тип на производ
 • Безжични слушалки
Тип на слушалки
 • Интратекална
Компатибилност
 • Андроид
 • iOS
Функции
 • Мултифункционално копче
 • Автоматско вклучување и спарување
 • Автоматско исклучување по 5 минути неактивност
 • Приказ на статусот на батеријата од паметниот телефон
Комуникација
 • Bluetooth 5.0
Протоколи
 • HFP / A2DP / HSP / AVRCP
Опсег
 • до 10 м
Вграден микрофон
 • Да
Чест одговор
 • 20 ~ 20 000 Hz
Капацитет на батеријата
 • Единечна слушалка: 43mAh
 • Пакување: 300 mAh
Траење на батеријата
 • до 4 часа
 • до 12 часа (со футрола за полнење)
Време на полнење
 • Слушалки: до 1,5 часа
 • Пакување: до 2 часа
Боја
 • Црна
Димензии
 • Единечна слушалка: 26,65 × 16,4 × 21,6 мм
 • Пакување: 62 × 40 × 27,2 mm
Тежина
 • 4,1 g (единечна слушалка)
 • 35,4g со пакување
Час за заштита
 • Слушалки: IPX4
Дополнителни информации
 • Безбедно и удобно вклопување
 • Преносен и безжичен дизајн
Поставете
 • Слушалки
 • Вчитување на пакувањето
 • 2 пара силиконски ушни уши (S, L)
 • Упатство за користење

Нема на залиха

Категорија:
Затвори