Redmi 8 over.

 

 

 

 

Redmi 8 – 25 дена во мирување

5000 mAh – шампион за издржливост на батерија

Блескава задна маска со стаклена текстура
AI двојна камера
Отклучување на екранот со отпечаток од прст
IR далечински управувач