Redmi Note 8 Pro – Overview

Redmi Note 8 Pro

Pioneer of 64MP Quad Камера

g7_title_phone_p

Супериорни фотографии и ново искуство во игрите

Quad камера 64MP

Процесор за игриње со технологија LiquidCool

4500mAh батерија со висок капацитет

Мултифункционален NFC поддржува Google Pay

18W брзо полнење

Corning® Gorilla® Класа 5 предно и задно стакло

6,53 ”FHD

3Д заоблена позадина

Quad камера 64MP
Камера на предводник
Ултра висока резолуција, секој детал е важен

Овозможува фотографии со висока резолуција за печатење на постери до 3.26 метри

64MP ултра камера со висока резолуција Речиси двојно повеќе од пикселите со резолуција од 8K*

25 пати повеќе пиксели на дисплејот. Зумирајте за повеќе детали.


Поддржува видео-снимка од 4K, снимање на видео записи со бавно движење 960fps.

1 / 1.7
голем сензор за слика

9248х6936
Ултра висока резолуција

g7_transparent

Фаќајте детали со макро леќи од 2cm макро леќи

Супер блиски можности за автматски фокус

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.