48MP Quad Camera All-Star

48MP AI quad camera
Qualcomm® Snapdragon™ 665
Батерија со висок капацитет од 4000mAh

                                                           2.5D стаклено куќиште во популарни бои
                                                  88,3% висок однос на екранот со телото на апаратот

88,3% висок однос на екранот со телото на апаратот

Затвори