Xiaomi Mi Паметен Вентилатор 1C – spec.

Основни спецификации

  • 14 инчен вентилатор со 7 custom направени сечила
  • 3 различни брзини на вентилаторот и 2  режими на работа
  • Моќен, енергетски ефикасен и тивок мотор од само 26,6 dB
  • Висината прилагодливо го прави вентилаторот погоден за на земја или на масата
  • Едноставен, паметен далечински управувач
Затвори