Xiaomi MI Паметен Вентилатор 2 – spec.

Спецификации


Производ – Xiaomi Mi Паметен Вентилатор 2

Модел бр.- bplds02dm.
Димензии – 343 × 330 × 1000mm
Тежина – 3кг.
Проток на воздух – 20m³ / мин
Бучава – ≤58db (а)
Номинална фреквенција – 50 / 60Hz
Номинален напон – 100-240V.
Номинална моќност – 15W.
Модел за авторизација број – CMIIT ID 2017DP7231 

Содржина на пакетот


Есктензија x1.
База X1.
Вентилаторско копче X1
Задното копче X1
Мотор + тело x1
Компоненти на вентилаторот X1 (преден капак, вентилаторски ножеви, заден капак)
Специјален клуч x1.
Кабел за напојување X1.
Упатство за користење X1 

Затвори