10000mAh Mi Power Bank 2S – Overview

Вашиот сопатник за патување

Преносната Mi батерија со 10,000 mAh е мала и компактна, има две USB порти и подджува двонасочно брзо полнење. Исто како сопатник на вашето патување, ќе ви прави друшто и ќе ви дава сигурност во секој момент.

2 USB излезни порти
10,000 mAh Mi Power Bank 2S

Ако секогаш ви фали приклучок плус ова е батеријата за вас

Батеријата рамномерно ќе ја прилагоди енергијата за двата уреди и ќе ги наполни во најбрз можен рок

Поголема ефикасност на полнење на батерија и уредите преку неа
Влез до 18V

10000 mAh Mi Power Bank 2S може да се полни со 18W влезна струја преку  12V=1.5A и 9V=2.0A, со што драстично се намалува времето на полнење

Подджува неколку протоколи за брзо полнење, ќе го наполни вашиот уред многу побрзо

Капацитетот од 10,000 mAh ги задоволува дневните потреби

Реалниот капацитет е 6,500 mAh, конверзијата на енергија е во високите 90%. Оваа батерија може да го наполни вашиот уред неколку пати

Удобна во дланка

Алуминиумско тело со нежни рабови

Телото отпорно на удари, дополнително ја зголемува изджливоста и трајноста на батеријата.

Литиум полимерната батерија ќе наполни неколку ваши уреди

Вградена висококвалитетна батерија

 10,000 mAh Mi Power Bank 2S  користи висококвалитетни батерии кои што нудат голема трајност и изджливост, компатибилноста на батеријата е со сите мобилните телефони за широка употреба.

Прилагодливст за уреди на по слаба струја

Со двојно пристискање на копчето ќе се намали излезната јачина за цели 2 часа

По двојно притискање на копчето започну 2 часовен режим за полнење на по слаба струја, 
 Bluetooth слушалките и Mi Band можете слободно да ги полните. 

Високо квалитетниот чип на струјното коло и неколку слојната заштита ја зголемуваат вашата безбедност

Батеријата се прилагодува зависно од уредот и испорачува идеална струја. Напредниот чип на струјното
коло испорачува по ефикасна енергија и го намалува празнењето.

Previous slide
Next slide

* The above data is collected in lab conditions and may vary depending on the environment.