Опција за регистрација/логирање

Доколку сакате да направите регистрирација/логирање на нашата интернет страна кликнувате на логин или регистрирај се.

Внесете ги вашите точни податоци.

 

Чекор 1:

Одберете го производот кој сакате да го купите и кликнете на „Додади на кошничка“. Доколку сакате да купите повеќе производи тогаш истото сторете го за нив и потоа кликнете на „Кошничка“ во горниот десен агол и кликнете на “Плати”

Чекор 2:

Во наредниот чекор ги потврдувате вашите контакт информации кои при регистрацијата сте ги оставиле и го одбирате начинот на наплата

Чекор 3:

Доколку сте одбрале наплата со картичка треба да ја пополните формата за наплата со информациите од вашата дебитна/кредитна картичка.