Почитувани корисници и Mi фанови, за on-line нарачки над 3000 денари, Ве известуваме дека испораката е БЕСПЛАТНА во МАКЕДОНИЈА, откако плаќањето ќе биде извршено преку нашиот веб сервис.

Искрено Ваши,
Mi-Store Македонија

Dear customers and Mi fans, for on-line purchases over 3000 denars, the delivery is FREE of CHARGE in Macedonia, after the payment is done through our web service.

Sincerely yours,

Mi-Store Macedonia