Изглед

Спецификација

Модел   PLM09ZM

Тип на батерија   Li-polymer cell

Капацитет на батерија   10,000 mAh 3.7V (37 Wh)

Номинален капацитет   6,500 mAh 5.1V (TYP 1A)

Влезна порта   Micro-USB

Излезна порта   USB-A

Влезни параметри   5.0V2.0A / 9V2.0A / 12V1.5A

Излез на една порта   5.1V2.4A / 9V1.6A MAX / 12V1.2A MAX

Излез на две порти   5.1V2.4A(15W MAX)

Димензија 147×71.2×14.2mm

Стандардна усогласеност  Q/320281DHR01-2016

Пакетот вклучува

Затвори