10000mAh Mi Ултра Компатктен Power Bank – over.

10000mAh Mi Компактен Power Bank

Компактен / Пренослив | Висококвалитетен / Долготрајна ќелија на батеријата | Двонасочно брзо полнење со USB-C

Преносен полнач кој се вклопува во вашиот џеб

10000 mAh висок капацитет, доволно за целосно полнење на вашиот паметен телефон три пати

Можност за полнење на три уреди истовремено Компатибилен со паметни телефони, таблети и прекинувач

Покрај двете излезни порти USB-A, постои и излезна порта USB-C. Трите порти можат да се користат истовремено за полнење на три уреди одеднаш.

Висококвалитетни IC чипови за побезбедна, секојдневна употреба