10000mAh Mi Ултра Компатктен Power Bank – spec.

10000mAh Mi Ултра Компактен Power Bank 3 

Спецификации

Продукт модел –  бр.PB1022ZM
Порта Out – USB-C/Micro-USB
Работна температура – 41℉ to 95℉
Power bank conversion rate74% (5V/3A)
Тип на батеријаLithium-ion polymer battery
Out портаUSB-A/USB-C
Време на полнење – околу  3.5 часа (PD 24 W , C во C кабел) или околу  6 часа  (5V/2A полнач, на кабел)
Моќност на батерија37 Wh, 3.7 V, 10000 mAh
Праметри инпутUSB-C 5V=3A, 9V=2.5A Micro-USB 5V=2A, 9V=2A
Димензии на продукт3.54 × 2.52 × 0.96 inch
Мерен капацитет5500 mAh (5V/3A)
Out параметри22.5 W MAX
Мулти порти –  5V=3A, USB-A , 5V=2.4A, 9V=2.5A MAX, 12V=1.85A MAX, USB-C, 5V=3A, 9V=2.5A MAX

Пакетот содржи

10000mAh Mi Power Bank 3 X1

USB-A во USB-C Кабел ×1

Упатство за употреба X1