10000mAh Redmi Power Bank over.

 

 

 

 

 

Вашиот приајтел во патувањата

Преносниот Redmi Power Bank со 10,000 mAh е компактна, има две USB порти и подджува двонасочно брзо полнење. Исто како сопатник на вашето патување, ќе ви прави друшто и ќе ви дава сигурност во секој момент.