10000mAh Redmi Power Bank spec.

Спецификации

МоделPLM01ZM
Тип на батерија                                                                     Батерија на литиум полимер
Влезен напон                                                                         12V / 9V / 5V
Излезен напон                                                                       12V / 9V / 5V
Влезна струја                                                                         12V 1.5A / 9V 2A / 5V 2A 
Излезна струја                                                                       12V 1.5A / 9V 2A / 5V 2A 
Номинален капацитет                                                        3.6V / 10000mAh 
Време на полнење                                                              3,5 часа (полнач 18W, стандарден USB кабел)
                                                                                                         5,5 часа (полнач од 10W, стандарден USB кабел)

Излезна моќ                                                                        10W преку УСБ кабел
Димензии                                                                               128,5 x 75 x 12,6мм
Оптоварување                                                                      Автоматски открива додаток / додаток на уредот
Безбедносна заштита                                                        Поддржува заштита од повисок напон (влез и излез), повисока-струја (влез и излез), краток спој, преоптоварување, претерано празнење на батерија Позитивен температурен коефициент (PTC).
Температура на полнење                                                 0 ℃ -45 ℃ (TYPE)
Температура на празнење                                               ℃ -20 ~ + 60 ℃ (видот)
Содржина на пакет                                                             Power bank, Упатство за употреба, USB кабел за податоци, адаптер 
Тежина                                                                                    223 грама