20000mAh Mi Power Bank 2C – Overview

20000 mAh

Mi Power Bank 2C
Висок капацитет | Двоен USB излез
Литиум полимерни батерии | Двојно брзо полнење

battery-2c-02a
battery-2c-02b
battery-2c-02c

Повеќе полнења во движење!

Висока моќност 20000 mAh. Батериската банка нуди повеќе и го прави тоа побрзо, сето тоа благодарение на поддршката за брзо полнење 3.0 со еден порт. 20000 mAh Mi Power Bank 2C поддржува двоен USB излез без да се нарушат перформансите. Сега, можете да наполните 2 уреди истовремено или да ја проширите моќта со другите што имаат потреба. Батериската банка е дизајнирана да полни неколку пати паметни телефони и таблети.

 

 

 

 

Брзо полнење 3.0
Двоен USB излез

Целокупниот 20000 mAh Mi Power Bank 2C е компатибилен со широк опсег на уреди и интелигентно го прилагодува излезот на енергија за да одговара на барањата на уредите. Кога полните 2 уреди истовремено, можете да очекувате 5.1V / 3.6A двоен излез. Треба брзо да го наполните уредот? 20000 mAh Mi Power Bank 2C исто така поддржува брзо полнење 3.0 

 

 

 

Материјали и производство
Високи перформанси, елегантен дизајн

Изграден со квалитет од почеток до крај. Севкупните подобрувања во квалитетот и супериорното чувство се постигнуваат со употреба на висококвалитетен, еколошки материјал + ABS. Перфорираниот ентериер обезбедува држач отпорен на гребење, удобен и отпорен на лизгање. Целокупната 20000 mAh Mi Power Bank 2C е демонстрација на елегантна алатка.

 

 

Масивно подобрување на ефикасноста на полнењето

Користејќи ги напредните технологии за батерии од АТЛ и Лишен, новата генерација на банка е лесна и има големи перформанси. Тежи само 358 g, можете да ја носите 20000 mAh Mi Power Bank 2c каде било, без да ја осетите.

.

 

Двоен притисок за полнење со мала моќност

Безбедно наполнете уреди со мала моќност, како што се Bluetooth слушалки и фитнес уреди. Едноставно двојно притиснете го копчето за вклучување за да внесете 2-часовно полнење со мала моќност.

* Овие мерења беа постигнати во лабораторија. Реалните резултати може да варираат зависно од индивидуалните услови.