3250 mAh Mi Power Bank Flashlight – Overview

Mi Power Bank 3250mAh with Flashlight

Минимален дизајн | 11 прилагодливи режими | Полнач за паметни уреди

Нека светлината ве придружува секоја вечер

11 прилагодливи режими
Ротира капачето на ламбата, лесно менувајќи ја осветленоста

 

 СОС копче

Ви помага ако сте во опасност

Светилка + Батерија
Вграден интелигентен чип, може да ги полни сите паметни уреди

Литиум-јонска батерија со висок капацитет
Осветленост на осветленост од 216 минути / 12ч дневна употреба

Пријатен минималистички дизајн
Тело од алуминиумска легура, едноставна и чиста боја.