3250 mAh Mi Power Bank Flashlight – Spec

Име на производот

Големина на производот

Xiaomi Mi Power Bank 3250mAh со Лед сијалица

120,2 * 25,5 * 25,5мм

Параметри на производот

Модел 

Контролен  чип 

LED светилка Lumileds LED 

Максимална осветленост

Вчез

Излез 

Моќност на батеријата 

,

LPB01ZM

SY6918

макс 3W

 240 лумени (TYP)

5.0V 1.0А

5.0V 1.0A

3250 / 3350 mAh 11,7 / 12.06Wh (MIN / TYP) 3.6V

Пакетот вклучува

USB кабел

Врвка

Батерија

Прирачник