Mi Body Composition 2 вага

Mi Телесна 2 вага

Запознајте се себеси подобро со 10 презицни информативни точки

Презицни податоци за вашетот тело | Mi Fit Апликација| Минималистички дизајн

10 прецизни податоци кои што се многу важни

Покрај телесната тежина, Mi Body Composition Scale обезбедува
точни податоци за вашето тело и ви дава реална слика за вашето здравје и форма.

Висока прецизност 

Разберете го своето тело подобро со Mi Body телесната вага која ќе ви даде точни информации и статистика за вашето тело користејќи комплексни алгоритми.

Нерѓосувачки електроди

BIA
технологија

Комплексни алгоритми

Mi Fit апликација
Сите информации за вашето здравје на едно место

За да добиете реална слика за вашето здравје и форма, Mi Body Composition Scale ги синхронизира вашите податоци со апликацијата Mi Fit, така што ќе можете да ги видите сите податоци во еден едноставен график – правејќи полесно да го следите вашиот напредок и да ја преземете контролата на вашите активности.

Скенирајте го QR кодот за да ја превземете апликацијата Mi fit 

Посебни профили за сите членови на семејството

Оваа вага не само што креира профили за членовите на семејството, таа автоматски ги препознава секој од членовите и може да чува до 16 кориснички профили. Благодарение на ниската потрошувачка на енергија оваа вага ќе работи и до 8 месеци без да ги промените батериите (4 стандардни AAA батерии)

 

Автоматска идентификација на корисниците

Stainless steel electrodes

Препознавање на деца и возрасни

BIA
technology

Ефикасен bluetooth 4.0 со мала потрошувачка на батерии

BIA
technology

Перосонален планер кој води евиденција за вашите резулатити

Одличен и безбеден дизајн 

Автоматско прилагодување на светлината на LED сијаличките

Паметна вага со подобар дизајн

Mi Body телесната вага е исклучително тенка и компакта со минималистички дизајн. Совршено ќе се вклопи во вашиот дом.

Note: Individuals with an electronic medical implant, such as a pacemaker, should not use Mi Body Composition Scale. Always consult your physician.
Results may not be completely comprehensive or accurate for athletes, pregnant women and specially-abled people.