Amazfit Bip – Overview

Amazfit Bip

Трчањето се претвора во задоволство

Трајност на батерија: 45 денови 丨 GPS + GLONASS Функција
за двојно позиционирање 丨 Мерење на пулс 丨 32 g

Заборавете на понење

Дали се полни еднаш дневно? Дали се полни еднаш неделно? Не, ниту еден од овие случаи не важи. Циклусот на полнење овозможува уредот да се користи континуирано 45 дена. Затоа, бидете сигурни дека нема да заборавите каде сте го ставиле полначот. Ако часовникот се користи за следење на бројот на чекори и времето за спиење, батеријата може да потрае до 4 месеци без какви било проблеми. Трајноста на батеријата е 45 денови во просек.

Идеален подарок за него или пак за неа

Опремен со вграден Sony 28nm, GPS микроскоп со ниска потрошувачка на енергија и двојно позиционирање на GPS GLONASS, часовникот може брзо и прецизно да го пронајде сателитскиот сигнал. Носејќи спортски часовник со GPS, дури и без мобилен телефон, можете да направите многу работи додека вежбате, на пример, можете да ја стартувате вашата омилена рута или да го видите вашето возење на велосипед. 

Прочитајте ги пораките без да го погледнете вашиот паметен телефон

Покрај директна контрола за пораки како WhatsApp, SMS, можете да направите многу работи со часовникот, како што се отклучување на екранот на телефонот преку конекција, ако има пропуштен повик, вибрациите ќе ве потсетат. Исто така, има паметно вибрирачко будење: кога ќе седите долго, часовникот ќе ве потсети да станете и да се движите.

Минимална тежина за целосна слобода

Часовникот заедно со ременот тежи само 32 грама, лесно како да носите спортска нараквица! Носејќи го часовникот, можете да трчате и да скокате без да почувствувате никакви ограничувања. Носењето на часовникот за време на спиење или во темнина е навистина одлично…

Достапен во 4 бои,

Црниот е совршен за вас. Зелениот е исто така одличен. Но, портокаловиот е исто толку брилијантен. И белата е идеалениот избор за вашата девојка. Четири опции за боја се достапнии за ременот кој е нежен и одличен за кожата, кој е дише и брзо се расклопува, така што лесно можете да го замените според вашите желби.

Notes:

  • 1,2,3: The data comes from the Huami Corporation Sports Laboratory, which may differ slightly when using the device due to different environmental conditions and personal habits.
  • 4: Degree of protection IP68 successfully passed the test by the SGS accreditation body with reference number: SHES170500407001, which demonstrated the immersion of the watch in immersion in fresh water at 1.5 m depth for 30 minutes, however , the device does not support use in bathing or bathing.
  • 5: The data comes from Huazi Corporation’s AMAZFIT mass analysis team.