Тенок и лесен дизајн без рамки | HD Секогаш вклучен AMOLED Приказ на целокупното следење на здравјето и фитнесот | Ултра долг век на траење на батеријата

Дизајн без закривена рамка. Интегрирана структура. Исклучителна изработка.

Дизајн-концептот без граници вклучува голем 1,39-инчен AMOLED HD екран покриен со закривено стакло, што природно преминува во внимателно полираното тело на часовникот, што резултира во подобра визуелна естетика и пошироко видно поле

Разновидност на бои. Одговара на вашите облеки и прилики.

24-часовно следење на срцевиот ритам 4

Останете безбедни со предупредувања за покачен срцев ритам

Систем за проценка на здравјето

Мерење на сатурација на крв-кислород

Следење на квалитетот на спиење

Следење на ниво на стрес

Со водоотпорност до 50 метри, часовникот е на исто ниво со традиционалните високи часовници, што ви овозможува да го носите безгрижно за секојдневна употреба или додека пливате.

90 Вградени режими на спортување. Паметно препознавање * на спортски режими

Лесен и продолжен век на траење на батеријата

Од витално значење, секојдневни одлики на готовс. Аларми, настани, тајмери ​​и повеќе

Затвори