Amazfit Stratos 3 – overview

Надминете ги вашите ограничувања

Amazfit Stratos 3

1.34″ Целосно округол проѕирен екран | 14 дена со модот за ултра издржливост Ultra Endurance Mode | 70 часа постојана GPS навигација | 80 Модови за спорт | 5 ATM

Целосно округол проѕирен  екран. Дизајн со четири копчиња за професионално спортување.

Изграден за професионално спортување, Amazfit Stratos 3 има 1.34 инчен округол проѕирен екран одличен за надворешна употреба. Четирите копчиња ви овозможуваат да ги рагледувате достапните опции без да мора да го допирате екранот. Телото од нерѓосувачки челик во комбинација со засилената пластика го прават часовникот цврст и лесен.

Двоен чип и двоен систем.

Погодно и за спортски живот и за обична употреба.

Склопен е со два чипови за два оперативни системи, Amazfit Stratos 3 може да се користи и за спортски активности и за обично носење.

7 дневен паметен мод : 

Целосна фукнционалност на 80 спортски модови и алгоритам за анализа.

14 дневен мод за ултра издржливост:

Можете да смените во овој мод кога сакате за батеријата да ви трае 14 дена додека во позадина работат различни функции како мерење на пулсот на срцето, нотификации и 11 различни спортски модови.

70 часа постојана GPS конекција. Заедно ги надминуваме вашите ограничувања.

Прилагодување на тоа колку трошат батерија различните модови, како што се трчање на патека, шетање надвор и качување за од 35 часа да можете да оптимизирате да имате 70 часа постојана GPS врска.

35 часа прецизност

Пристапете кон сите апликации, снимање на пулсот на срцето, нотификации, вртење на зглобот за да видите час и GPS поврзаност и снимање на секоја секунда.

45 часа балансирано 

Пристапете кон сите апликации, снимање на пулсот на срцето, нотификации, вртење на зглобот за да видите час и GPS поврзаност и снимање на секои 5 секунди.

70 часа зачувување

Вртење на зглобот за да видите час и GPS поврзаност и снимање на секоја минута.

80 спортски модови, професионална спортск анализа, станете побрзи, посилни и поагилни.

Amazfit Stratos 3 има 80 различни модови за да  е погодна на секој корисник и нивните потреби за вежбање

Модовите што се достапни:

Curling, Snowboarding, Ski, Downhill ski, Outdoor skating, Indoor skating, Cross country ski, Fencing, Karate, Boxing, Judo, Wrestling, Tai Chi, Muay Thai, Taekwondo, Martial arts, Kickboxing, Hunting, Fishing, Sailing, Skateboard, Paddleboarding, Roller skating, Rock climbing, Archery, Free training, Equestrianism, Mountain biking, BMX, Cricket, Baseball, Bowling, Squash, Rugby, Basketball, Softball, Gateball, Volleyball, Table tennis, Hockey, Handball, Badminton, HIIT, Core training, Mixed aerobic, Strength Training, Stretch, Floor climbing machine, Pilates, Flexibility, Stair stepper, Step training, Gymnastics, Yoga, Ballet, Belly dance, Square dance, Street Dance, Ballroom dance, Dance, Zumba.

Previous slide
Next slide

BiotrackerTM Heart Rate Sensor & 4-Satellite / 3-Modes GPS.

Оптичкиот сензор на Huami Technology’s со proprietary BioTrackerTM PPG bio-tracking е неверојатно прецизно на ниво на професионална опрема. Со 24 часовното снимање исто така може да прави анализа за дали има нергуларни интервали на отчукување. Интегрираниите Sony GNSS чипови овозможуваат 4 различни системи за позиционирање: GPS,  GLONASS, BEIDOU и GALILEO. Можете да комбинирате било кој два што ќе го убрза значително системт за следење како и прецизноста.

BioTrack               Heart rate belt

Можете да складирате музика

Одете на трчање без вашиот телефон

Зачувајте музика на Stratos 3 и поврзете го со bluetooth слушалки. Уживајте во слободата да трчате без телефон.

Имате 2GB простор што е доволно за 400 песни по 5MB ако е секоја

Amazfit Stratos 3 Дизајн