Amazfit VERGE – Specs

Изглед

Спецификации

  • Процесор: 1.2GHz Dual Core.
  • RAM меморија и меморија за складирање: 512MB и 4GB.
  •  Батерија: 390 mAh, 5 дена. 
  • Екран: AMOLED, 1.3 инчи, 360×360 пиксели. 
  • Камера: Не
  •  ОС: заштитен оперативен систем.
  • Тежина 46гр
  • IP рејтинг IP68
  • Отпорност на вода: До 1 метар (или 3,3 стапки) до 30 мин