Филтер за Ми Прочистувач Про Х – карактеристики

Перформансите на филтерот зависат од неговата способност за прочистување и аеродинамичкиот дизајн. Направен од топ 3 американски производители на прочистувачи на воздухот, филтерот комбинира аеродинамичен цилиндричен дизајн од 360 ° со моќен троен филтер кој се состои од примарни, HEPA и активирани јаглеродни слоеви. Лесен за употреба и замена, неговиот баланс на моќ и квалитет е она што го прави прочистувачот на воздухот Mi толку ефикасен.

Следење на употребата во реално време
Сите филтри ја губат ефикасноста со текот на времето и мора веднаш да се заменат. Филтрите кои не се заменети на време може да не можат да блокираат штетни материи или може да предизвикаат секундарна контаминација. Спротивно на она што другите можат да го рекламираат, чистењето на старите филтри со вода или правосмукалка не гарантира дека филтерот ќе ја врати својата ефикасност. Ви препорачуваме да менувате филтри на секои шест месеци или помалку, во зависност од вашата употреба. Користете ја апликацијата Mi Home за да го следите животниот век на филтерот и да добивате потсетници за известување кога вашиот филтер треба да се замени.

Следење на употребата во реално време

Специјален активен јаглен филтер за справување со формалдехид

Затвори