Филтри за Mi Робот правосмукалка и метла 1C (2-во пакување) – specifications

Модел
  • STLW01ZHM
Тип на продуктот
  • Филтри за правосмукалка
Посветено за
  • Mi Робот правосмукалка и метла 1C
Боја
  • Бела
Сертификат
  • Q/ZMXCQPJ-2019
Додатни информации
  • Добро затворено
  • Брза и едноставно ставање
Состав
  • 2 Филтри за менување