Филтри за XIAOMI робот правосмукалка PRO – overview

ФИЛТЕР ЗА XIAOMI РОБОТ ПРАВОСМУКАЛКА PRO

Лесна замена | Ефективна филтрација

Втора заштита од загадување

Филтерот за правосмукалката, користи филтер елемент од класа H11, кој ефикасно ги заробува честичките на прашината и го спречува ризикот од секундарно загадување на воздухот.