Филтри за XIAOMI робот правосмукалка PRO – specifications

Компатибилен модел: Xiaomi роботска правосмукалка Pro

Type: STYTJ02YM-LW

Содржина на пакетот: 2 парчиња

Бруто / нето тежина: 63.4g / 52g

Големина: 50 × 13 × 151мм

Големина на пакување: 52 × 26,5 × 155,5 мм