Фитнес кабел за полнење на Xiaomi Mi Band 4 over.

Опис на производот

Кабелот за полнење, Фитнес кабел Xiaomi Mi Band 4 е компатибилен со фитнес-нараквицата Xiaomi Mi Band 4.