Fitness Tracker Amazfit Stratos + – Spec

Изглед

2e8304f7-843a-4ba6-affa-3fb2576275eb

Спецификации

Tracker Amazfit Stratos Fitness
– Модел: A1619S
– Капацитет на батеријата: 290 mAh
– Безжично поврзување: Bluetooth 4.0 BLE / Wi-Fi
– Влезен напон: 5 V DC 0.3 A (макс.)
– Фреквенција: од 2402 до 2.480 MHz – 10 dBm
– Работна температура: 32 ° F – 104 ° F / 0 ° C – 40 ° C
– Водоотпорен рејтинг: 5 АТМ / 50 m / 164 ft
– Компатибилен со: Android 4.4, iOS 9.0 или понов