Главна четка за XIAOMI робот правосмукалка Pro – overview

Главна четка за XIAOMI робот правосмукалка PRO

Лесна замена | Ефективно чистење

Специјално наместени во V форма четкиците 

Поради специјалната форма во која се наместени влакната, четката е многу поефикасна во собирањето и листењето на прашина. Заедно со ова има и две додатни воздушни струи што ја дуваат прашината од четката 

МАТЕРИЈАЛИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ

Главното тело на четката е направено од АБС и термопластичен еластомер со обликување со инјектирање под висок притисок. Влакната на главата на четката се изработени од најлон отпорен на абење, кој има одлична флексибилност и не ја оштетува површината дури и кога правосмукалката работи со максимална брзина.

Четка за екстра чистење 

Правосмукалката презема многу одговорен пристап кон чистењето на прашина, меѓутоа, дури и тоа може да се сретне со влакна и заплетувања на млазницата. За среќа, покрај главната четка на правосмукалката, пакетот вклучува и универзална минијатурна четка која ќе помогне да се ослободиме од коса, крзно и други акумулирани остатоци на површината на главната млазница на правосмукалката