Капак за четкици за Mi Робот правосмукалка и метла 1C – overview

Осигурајте долготрајност на вашата четка 

Со помош на капакот дизајниран за правосмукалката Mi Робот 1C можете да имате поголем век на траење на четката и сигурност дека ќе собере секоја ронка и прашина