Laptop bag up to 14,1 ” Xiaomi Mi Minimalist
Backpack Urban Life Style (Light Gray) – Specs

Изглед

 
 
5555

Спецификација

 
 
  • Ранец за лаптот до 14.1 ” (инчи)
  • Боја: Сив
  • Максимална големина на лаптот (inches): до 14 “