Mi 10T 5G – overview

MI 10T | 5G
MI 10T Pro | 5G

Водечка камера, дисплеј и брзина

108MP

Неограничена креативна моќ

108MP ултра-јасна предводничка камера

Кул снимки со извонредни детали блиски и далечни

MI 10T

MI 10T Pro

Главен дисплеј на Xiaomi 2020

Исклучително мазна | Паметно заштеда на енергија | TrueColor | Рафинирана заштита за очи

Ултра мазен дисплеј

Држи водечки екрани со повисок стандард

Уживајте во невидената мазност

Mi 10T Pro / Mi10T го карактеризира екранот со највисока стапка на освежување на Xiaomi досега! Ултра-висока стапка на освежување од 144Hz може да покаже до 144 рамки во секунда. Непречените транзиции на екранот ќе ги намалат непријатноста и вртоглавицата во очите, особено кога играте игри или брзо лизгате низ содржината.

Значително го подобрува искуството со игри

Со ултра мала латентност и помалку одложување, можете да дејствувате побрзо и да ја обезбедите победата
Затвори