Mi 16-во-1 рачен штрафцигер – spec.

Спецификации на производот

Производ модел бр.-  Mjjllsd002qw


Тежина – 230g.
Максимален вртежен момент – 230g.
Димензии на шрафцигерот – 144 × 34 × 34mm
Продолжување на стапката на прачка – 110 × 10 × 10 mm
Имплементирани стандарди – GB / T10635-2013.

Материјали за шрафцигер – C6, 3 × L32 mm двоен бит

Спартиран – SL4 / SL6.
Филипс-глава – Pho / phi / ph2 / ph3
Позидрир. – Pzi / Pz2.
Слипен-глава – T15 / T20 / T25 / T30
Хекс – H3 / H4 / H5 / H6

Mi 16-in-1 ratchet шрафцигер × 1
Род × 1 продолжување
Двоен-завршен бит × 8
Прирачник за корисникот × 1