Mi 20W Безжичен полнач за во кола – overview

Mi 20W Безжичен полнач за во кола

Може да се подеси ра различни телефони за да не паѓаат, брзо полнење.

Автоматски се подесува држачот кога почнувате да возите и веднаш почнува со полнење

Нема потреба од кабли, само што ќе го допре телефонот почнува со полнење.
Компатибилно со повеќето телефони што подржуваат безжично полнење. Максималната ширина да држачот е 81.5mm

20W брзо, моќно полнење.
Дури и за кратко возење 

Електричен самоподесувачки држач, само што ќе го ставите телефонот го држи

Додадено ладење за заштита

Работи со многу модели

Максимална моќ со 20W

Може да наполни телефон од 0% до 45% за 30 мин, а за 100% му требаат 90 мин

Електричен држач со сензори, држи цврство и на нерамни патишта

Има скриени сензори со електричен мотор што одредува колку да се отвори или затвори. Можете и да го ротирате за да го наместите телефонот како сакате 

Навигација додека полните

Можете да користите навигација без да треба да г изватиде од портата. Полнењето ефикасно работи до 4mm што знацхи и заштитната обвивка на телефонот можета да ја оставите 

Една минутна инсталација

Закачете го со штипката на вентилот за воздух.
Или искористете го лепливиот дел за да го ставите на друго место.