Mi 20W Безжичен полнач за во кола – specifications

Име на продуктот

Модел

Тип на порта

Input

Output

Материјал

Димензии

Стандарди

Mi 20W безжичен полнач за во кола

WCJ02ZM

USB-C

5V/3A 9V/2A 12V/2A
15V/1.8A 20V/1.35A

20W MAX

PC + стакло

117.2*73.4*91.7mm

T/CA 101-2018
Q/320281DHR05