Модел: XMMNT27HQ
Номинален напон: 100–240 V~
Номинална струја: 1,5 А
Големина на екран: 27 инчи
Препорачана резолуција: 2560 × 1440
Максимална резолуција: 2560 × 1440
Видлива област (дијагонала): 68,6 см
Време на одговор: 1ms (IMBC), 4ms (GTG)
Стапка на освежување: 165 Hz
Гама на бои: 95% DCI-P3, 100% sRGB
Број на бои: 16,7 милиони
HDR: VESA DisplayHDR™ 400
Контраст: 1000:1 (TYP)
Номинална моќност: 35W (TYP), 75W Макс
Точка на теренот: 0,2331 (В) × 0,2331 (V)
Работна температура: 0°C до 45°C
Нето маса: 6,53 кг
Работна влажност: 20% RH-80% RH
Димензии: 609,44 (L) × 200,00 (Ш) × 461,25 (В) мм
Поддржува вертикално прилагодување/навалување/ротирање/режим на портрет/монтажа на ѕид (75 × 75 mm)

Затвори